O nás

Historie "čistého" gelata

Založeno roku 2015

"Puro Gelato je úspěšným splnění mého snu přivést do Prahy pravé přírodní italské Gelato. Poté, co jsem strávila léta studiem a prací v gastronomii, zaměřila jsem svou vášeň pro kulinářské umění na gelato. Navštěvovala jsem prestižní Carpigiani Gelato univerzitu v Bologni, kde jsem se naučila vyrábět profesionálně, tuto oblíbenou, italskou specialitu. Po návratu jsem otevřela svou první pražskou pobočku poblíž promenády na náplavce u pravého břehu Vltavy. Okamžitý úspěch mi umožnil otevřít v krátkém čase další provozovny v centru Prahy 1 i širším okolí, například v ulici Na Příkopě ve Slovanském domě nebo v Rybalkově ulici u Havlíčkových sadů. Tajemství úspěchu Puro Gelato je jednoduché: přírodní suroviny bez umělých přísad. Gelato připravujeme každý den čerstvé za použití kvalitního mléka od českého farmáře a surovin od místních, malých pěstitelů. PURO Gelato je jedinečné pro svůj skutečný respekt k přírodě, velkou vášeň pro gelato a touhu pracovat jen s těmi nejlepšími surovinami.

Ľudmila Abrhám Owner & CEO

PURO Gelato s.r.o.

Naše ocenění

Za snahu podávat to nejlepší gelato z vysoce kvalitních ingrediencí jsme byli mezinárodně oceněni výhrou první ceny v předkole Mistrovství světa ve výrobě gelata v Rimini.

Náš PURO tým

Tým je tak silný, jako jeho nejslabší článek. U nás slabiny nehledejte :)