NÁŠ PŘÍBĚH
Puro Gelato je úspěšným splněním mého snu přinést do Prahy  pravé přírodní italské gelato.


Poté, co jsem strávila léta studiem a prací v gastronomii, zaměřila jsem svou vášeň pro kulinářské umění na gelato. Navštěvovala jsem prestižní Carpigiani Gelato univerzitu v Bologni, kde jsem se naučila vyrábět profesionálně tuto oblíbenou italskou specialitu. Po návratu jsem otevřela svou první pražskou pobočku poblíž promenády na náplavce u pravého břehu Vltavy. Okamžitý úspěch mi umožnil otevřít v krátkém čase další provozovny v centru Prahy 1 i širším okolí, například v ulici Na Příkopě ve Slovanském domě nebo v Rybalkově ulici u Havlíčkových sadů.

Tajemství úspěchu Puro Gelato je jednoduché: přírodní suroviny bez umělých přísad. Gelato připravujeme každý den čerstvé za použití kvalitního mléka od českého farmáře a surovin od místních malých pěstitelů. Výroba gelata je pod pečlivým dohledem našeho italského mistra cukráře Giuseppeho. Za svou snahu podávat to nejlepší gelato z vysoce kvalitních ingrediencí jsem byla mezinárodně oceněna výhrou první ceny v předkole Mistrovství světa ve výrobě gelata v Rimini. Puro Gelato je jedinečné pro svůj skutečný respekt k přírodě, velkou vášeň pro gelato a touhu pracovat jen s těmi nejlepšími surovinami.


Věřím, že pro vás v blízké budoucnosti otevřu nové provozovny v dalších částech Prahy. Zatím se na vás budeme těšit v jedné z našich tří poboček. Puro gelato si můžete objednat také prostřednictvím rohlik.cz a kosik.cz pod značkou Familato.

Ludmila Abrhám

 

NAPSALI O NÁS

S W
 
Informuji.cz = Akce, Kultura a Výlety v ČR
 
Kudyznudy.cz - tipy na výlet
 
Tatavsukni Logo
 
Fyi Prague
 
Metr Logo
 
Culinary Prague