IMG 2003
Čokoláda je naše zimní láska.

Všechno začalo snem vyrábět to nejlepší gelato z lokálních surovin a mít radost ze života. 
Ale v zimě je samozřejmě naše gelato, nebo všeobecně zmrzlina v našich končinách jen pro ty největší fanoušky. A my potřebujeme udržet naše obchody "při životě" i v zimě, abychom si mohli udržet všechen personál, který tvoří srdce Pura a pro mnohé je druhou rodinou. A tak jsem se vrátila ke svoji staré lásce, čokoládě.
První pokusy s čokoládou jsem absolvovala před 10 až 12 lety. Vždy to skončilo katastrofálně, čokoláda všude, nervy v pytli a žádné bonbóny...
Naštěstí je tahle startovní fáze za mnou a můžu hrdě říct, že temperování čokolády patří nyní mezi moje základní dovednosti. Bohudík!

Hrdě Vám můžeme nabídnout výběr ručně vyráběných pralinek z francouzské čokolády z rodinné čokoládovny Michel Cluizel v našich pobočkách na Výtoni a v Karlíně. Plníme je různými náplněmi "ganache" které si samozřejmě sami připravujeme. Každý bonbón prošel mýma rukama minimálně 8 až 9x a do prodejní vitríny se dostanou pouze ty perfektní a tak i moje rodina najednou začala mít ráda zimu, protože nyní to znamená, že je čas čokolády :)

Vychutnejte si naše pralinky ke kávě na pobočkách nebo si je nechte zabalit do hezké krabičky, jako dárek. A kdybyste měli zájem o výrobu pralinek na míru nebo o větší bonboniéry, jako firemní dárky, určitě napište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.



Quality is my obsession...  

Ľ.A.