Od 1.12. u nás začíná tvořit své nádherné dezerty Giuseppe.
Od 1.12. u nás začíná tvořit své nádherné dezerty Giuseppe. Giuseppe je italský patiessiere s více než 20letými zkušenostmi v nejprestižnějších podnicích. Pekl např. na Champs-Elyse v Paříži, v Londýně a nyní zakotvil u nás. Jeho mistrovskou práci můžete vidět v Kaprově ulici přes velké okno do výrobny.
25.10. organizovalo PURO Gelato soutěž o největšího jedlíka gelata.
Tři soutěžící se pokusili sníst 2 kg kornout gelata. Ani po 30 minutách se to nikomu nepodařilo, avšak nejúspěšnější jedlík zvládl úctyhodných 1,7 kg :). Soutěž měla velký úspěch, navíc byla pro dobrou věc. Částku z prodeje kupónů, kde diváci tipovali vítěze a mohli vyhrát až 20 litrů gelata, PURO Gelato zdvojnásobilo a věnovalo spolku HAIMA pro pomoc dětem s onkologickým onemocněním. HAIMA tak dostala krásných 8400 Kč.
Tímto způsobem jsme chtěli upozornit na organizaci HAIMA a podpořit dobrovolnou aktivitu naší zaměstnankyně Martinky, která pro Vás již tři sezóny neúnavně a s láskou připravuje to nejlepší čerstvé gelato bez konzervantů, barviv a zahušťovadel. Martinka a její rodina se ve volném čase aktivně angažuje v HAIMA.cz.
Listopad přinesl naší provozovně na Výtoni novou vitrínu na gelato. Je šetrnější k životnímu prostředí a lépe uchovává Vaše oblíbené gelato. Jelikož je větší, nabízíme Vám další 4 druhy čerstvého gelata! Těšíme se na Vaši návštěvu.
V listopadu rozšiřujeme nabídku zimních příchutí.
Jako dvoutýdenní speciál jsme měli Pumpkin spice-dýňové gelato. A máte se ještě na co těšit! Připravujeme jedinečné zimní gelato např. Jablečný závin, Vánoční latte, Skořice-povidla, Ananas-zázvor, Čoko-chilli, Bílá čokoláda a uvidíte, co nás ještě napadne ;)
Každý konec sezóny je začátkem té další.
Listopad přinesl naší provozovně na Výtoni novou vitrínu na gelato. Je šetrnější k životnímu prostředí a lépe uchovává Vaše oblíbené gelato. Jelikož je větší, nabízíme Vám další 4 druhy čerstvého gelata! Těšíme se na Vaši návštěvu.