Zmrzlinový koncept PURO Gelato nabízí odpovědný a ověřený rozvoj sdíleného businessu prostřednictvím franchisingu na území krajských měst Česka a Slovenska
Vyžádejte si náš ucelený a renomovanými investory revidovaný business plán provozovny/ zmrzlinárny s cukrárnou a vlastní výrobou pro soběstačnou a obchodní B2B spotřebu ve svěřeném, exklusivním území na půdorysu krajské působnosti
Zájemcům nabízíme
- silné, rodinné zázemí českého konceptu
- fungující značku vzoru italské zmrzlinárny v pěti provozních variantách provozu (viz. dole)
- udržitelnost nosného produktu
- trvalá partnerská podpora správy konceptu
Od zájemců požadujeme
- manažerské zkušenosti (vedení menšího kolektivu)
- ochotu podílet se na každodenním provozu
- absolvování vstupního školení v délce nejméně 1 měsíce
- obchodní zkušenosti (zejména při budování vlastní B2B regionální sítě)
- investici od 500.000 Kč
Podpora správy konceptu
- vyhledávání a vyjednávání strategických lokalit v Česku a na Slovensku
- projekční a stavební práce na klíč (studie proveditelnosti, stavební projekt, tendry, inženýring, výstavba)
- nábor a základní zaškolení klíčových, kmenových zaměstnanců
- pomoc při získání bankovních prostředků do výše 60% investice (max. 4mil. Kč bez zajištění)
- vývoj výrobních procesů a produktových řad
- komplexní dodavatelská, produktová činnost (jeden dodavatel zmrzlinových a cukrárenských výrobků vč. obalu)
- vlastní dopravní infrastruktura
- trénink a udržitelnost
- kontrola kvality (produkt a zákaznický zážitek)
- jednotný pokladní a účetní systém
- správa lokálního a národního marketingu
- pomoc s budováním regionálního B2B businessu
Typy PURO provozoven
High street provozovna vč. vlastní výrobny s exkluzivitou regionu
- obvyklá velikost: 100 – 140m2
- investiční náklad: 6-8mil. Kč
High street provozovna bez výrobny
- obvyklá velikost: 40 – 70m2
- investiční náklad: 3-4mil. Kč
Obchodní centrum (“fasáda”) bez výrobny
- obvyklá velikost: 40 – 70m2
- investiční náklad: 3-4mil. Kč
DRIVE (“výdajové okénko”)
- obvyklá velikost: 40 m2 (kontejnerový provoz)
- investiční náklad: 2,5 mil. Kč
Foodtruck
- investiční náklad: 500tis. Kč
- vlastní provoz již do 3 měsíců od zájmu o franchisu
Franchisové a licenční poplatky
- 10.000 EUR franchisová kauce nahraditelná neodvolatelnou bankovní zárukou
- 10.000 EUR frranchisová licence na 5 let provozu s opcí
- 5.000 EUR krajská exkluzivita na 5 let provozu s opcí
- 6% franchisový poplatek z hrubých měsíčních tržeb
- 4% marketing z hrubých měsíčních tržeb
V případě zájmu o sub-licenci franchisy pro Českou a Slovenskou republiku, kontaktujte master-franchisanta a správce konceptu na níže uvedené e-mailové adrese nebo telefonicky.
Popřípadě využijte zájmového dotazníku v odkazu ZDE
GELATOMAT s.r.o.
e-mail: info@gelatomat.cz
tel.: +420 737 697 600