FRANCHISA

Zmrzlinový koncept PURO Gelato nabízí odpovědný a ověřený rozvoj sdíleného businessu prostřednictvím franchisingu na území krajských měst Česka a Slovenska

Vyžádejte si náš ucelený a renomovanými investory revidovaný business plán provozovny/ zmrzlinárny s cukrárnou a vlastní výrobou pro soběstačnou a obchodní B2B spotřebu ve svěřeném, exklusivním území na půdorysu krajské působnosti

Zájemcům nabízíme

  • silné, rodinné zázemí českého konceptu
  • fungující značku vzoru italské zmrzlinárny v pěti provozních variantách provozu (viz. dole)
  • udržitelnost nosného produktu
  • trvalá partnerská podpora správy konceptu

Od zájemců požadujeme

  • manažerské zkušenosti (vedení menšího kolektivu)
  • ochotu podílet se na každodenním provozu
  • absolvování vstupního školení v délce nejméně 1 měsíce
  • obchodní zkušenosti (zejména při budování vlastní B2B regionální sítě)
  • investici od 500.000 Kč

Podpora správy konceptu

  • vyhledávání a vyjednávání strategických lokalit v Česku a na Slovensku
  • projekční a stavební práce na klíč (studie proveditelnosti, stavební projekt, tendry, inženýring, výstavba)
  • nábor a základní zaškolení klíčových, kmenových zaměstnanců
  • pomoc při získání bankovních prostředků do výše 60% investice (max. 4mil. Kč bez zajištění)
  • vývoj výrobních procesů a produktových řad
  • komplexní dodavatelská, produktová činnost (jeden dodavatel zmrzlinových a cukrárenských výrobků vč. obalu)
  • vlastní dopravní infrastruktura
  • trénink a udržitelnost
  • kontrola kvality (produkt  a zákaznický zážitek)
  • jednotný pokladní a účetní systém
  • správa lokálního a národního marketingu
  • pomoc s budováním regionálního B2B businessu

Typy PURO provozoven

High street provozovna vč. vlastní výrobny s exkluzivitou regionu

  • obvyklá velikost: 100 – 140m2
  • investiční náklad: 6-8mil. Kč

High street provozovna bez výrobny

  • obvyklá velikost: 40 – 70m2
  • investiční náklad: 3-4mil. Kč

Obchodní centrum (“fasáda”) bez výrobny

  • obvyklá velikost: 40 – 70m2
  • investiční náklad: 3-4mil. Kč

DRIVE (“výdajové okénko”)

  • obvyklá velikost: 40 m2 (kontejnerový provoz)
  • investiční náklad: 2,5 mil. Kč

Foodtruck

  • investiční náklad: 500tis. Kč
  • vlastní provoz již do 3 měsíců od zájmu o franchisu

Franchisové a licenční poplatky

  • 10.000 EUR franchisová kauce nahraditelná neodvolatelnou bankovní zárukou
  • 10.000 EUR frranchisová licence na 5 let provozu s opcí
  • 5.000 EUR krajská exkluzivita na 5 let provozu s opcí
  • 6% franchisový poplatek z hrubých měsíčních tržeb
  • 4% marketing z hrubých měsíčních tržeb

V případě zájmu o sub-licenci franchisy pro Českou a Slovenskou republiku, kontaktujte master-franchisanta a správce konceptu na níže uvedené e-mailové adrese nebo telefonicky.

Popřípadě využijte zájmového dotazníku v odkazu ZDE

GELATOMAT s.r.o.
e-mail: info@gelatomat.cz
tel.: +420 737 697 600

close

ZŮSTAŇME V KONTAKTU!

Rádi bychom vás informovali o novinkách a nabídkách PURO Gelato 😎

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich [link]zásadách ochrany osobních údajů[/link].

Czech CS English EN