Náš příběh

Puro Gelato je úspěšným splnění mého snu přivést do Prahy pravé přírodní italské Gelato

“Poté, co jsem strávila léta studiem a prací v gastronomii, zaměřila jsem svou vášeň pro kulinářské umění na gelato. Navštěvovala jsem prestižní Carpigiani Gelato univerzitu v Bologni, kde jsem se naučila vyrábět profesionálně, tuto oblíbenou, italskou specialitu.

Po návratu jsem otevřela svou první pražskou pobočku poblíž promenády na náplavce u pravého břehu Vltavy. Okamžitý úspěch mi umožnil otevřít v krátkém čase další provozovny v centru Prahy 1 i širším okolí, například v ulici Na Příkopě ve Slovanském domě nebo v Rybalkově ulici u Havlíčkových sadů.

Tajemství úspěchu Puro Gelato je jednoduché: přírodní suroviny bez umělých přísad.

Gelato připravujeme každý den čerstvé za použití kvalitního mléka od českého farmáře a surovin od místních malých pěstitelů. Výroba gelata je pod pečlivým dohledem našeho italského mistra cukráře Giuseppeho. Za svou snahu podávat to nejlepší gelato z vysoce kvalitních ingrediencí jsem byla mezinárodně oceněna výhrou první ceny v předkole Mistrovství světa ve výrobě gelata v Rimini.

Puro Gelato je jedinečné pro svůj skutečný respekt k přírodě, velkou vášeň pro gelato a touhu pracovat jen s těmi nejlepšími surovinami.

Věřím, že pro vás v blízké budoucnosti otevřu nové provozovny v dalších částech Prahy. Zatím se na Vás budeme těšit v jedné z našich tří poboček. Puro gelato si můžete objednat také prostřednictvím rohlik.cz a kosik.cz pod značkou Familato.

 

Vaše Ľudmila Abrhám, zakladatelka konceptu

close

ZŮSTAŇME V KONTAKTU!

Rádi bychom vás informovali o novinkách a nabídkách PURO Gelato 😎

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich [link]zásadách ochrany osobních údajů[/link].

Czech CS English EN