Culinary Prague

PURO GELATO: The natural pleasure There has been a plethora of new of restaurants, cafés and bars popping up everywhere in Prague recently. We are happy to see such a big amount of all types of establishments, from modest and cozy cafés to opulent, luxurious restaurants. What we are especially fond of are places offering artisanal foods and a clear concept. Puro Gelato is all about ice cream. They take local milk and top ingredients (that vary according to seasons, and you would be surprised…

Táta v sukni

Zpříjěmněte si procházku podél Vltavy výtečnou zmrzlinou! A že ji tu sakra dobrou mají! PURO znamená v italštině ČISTÝ. Vytvářejí tu zde čistě přírodní produkty, které vycházejí z původního řemeslného způsobu výroby. Využívají rozmanitých chutí, příroda nabízí, bez použití chemických přísad. Kromě výtečné domácí zmrzliny zde najdete i domácí dorty a výtečnou kávu. Důležitá je pro nás Kvalita! Pečlivě vybíráme nejlepší ingredience, ručně je mícháme, dohlížíme na proces výroby od začátku až do konce. GELATO vyrábí denně čerstvé. Rádi Vám vysvětlí proces a jedinečnost výroby. Zažijete…

Kudy z nudy

Zmrzlinárna Puro Gelato Zmrzlinárna Puro Gelato patří mezi tři nejlepší zmrzlinárny v Praze. Najdete ji na na pražské Náplavce. Vyrábí zcela čistou originální zmrzlinu, využívá rozmanitých chutí, které příroda nabízí, bez použití chemických přísad. Rádi vám vysvětlí proces a jedinečnost výroby zmrzliny. Zažijete krásný pocit, kdy z mléka, cukru a ještě několika čistě přírodních ingrediencí vzniká pravé italské gelato. Puro Gelato navíc nedávno otevřelo ještě novou pobočku v samém srdci Prahy – v Kaprově ulici na Starém Městě. Odkaz na zdroj: ZDE

Svoboda & Williams

Jestliže člověku něco dokáže zlepšit náladu za každé situace, pak je to porce poctivé zmrzliny. A co teprve takové pravé italské gelato? Pokud potřebujete zmrzlinovou vzpruhu, sázkou na jistotu je některá z poboček Puro Gelato! Puro Gelato v sobě spojuje respekt k přírodě s tím nejlepším z italské řemeslné výroby gelata. Zakladatelka značky Ludmila Abrhám poznala všechna tajemství, která se pojí s přípravou skvělé italské zmrzliny, při studiu na nejprestižnější italské škole zaměřené na výrobu této osvěžující lahůdky. Po mnoha letech studia a praxe v…

Deník METRO

Vyrazte za zmrzlinou! Praha totiž nabízí spoustu možností Češi jsou už pár let ochotni si za vyhlášenou zmrzlinu připlatit. Porce vyjde i na 38 korun. V úmorných vedrech, která sužují republiku, je zmrzlina jednou z možností, jak se ochladit. Deník Metro proto přináší deset tipů, kam vyrazit v Praze. „Češi si již rádi připlatí, není to jako v roce 2007, kdy uviděli cenu a hned se otočili na podpatku a odešli,“ říká Zlatko Kebakoski, jeden z majitelů zmrzlináren Angelato, kde porce zmrzliny stojí 38 korun.…