Co dělají zmrzlináři v zimě

Co dělají zmrzlináři v zimě

Čokoláda je naše zimní láska

Všechno začalo snem vyrábět to nejlepší gelato z lokálních surovin a mít radost ze života.

Ale v zimě je samozřejmě naše gelato, nebo všeobecně zmrzlina v našich končinách jen pro ty největší fanoušky. A my potřebujeme udržet naše obchody “při životě” i v zimě, abychom si mohli udržet všechen personál, který tvoří srdce Pura a pro mnohé je druhou rodinou. A tak jsem se vrátila ke svoji staré lásce, čokoládě.

První pokusy s čokoládou jsem absolvovala před 10 až 12 lety. Vždy to skončilo katastrofálně, čokoláda všude, nervy v pytli a žádné bonbóny…

Naštěstí je tahle startovní fáze za mnou a můžu hrdě říct, že temperování čokolády patří nyní mezi moje základní dovednosti. Bohudík!

Hrdě Vám můžeme nabídnout výběr ručně vyráběných pralinek z francouzské čokolády z rodinné čokoládovny Michel Cluizel v našich pobočkách na Výtoni a v Karlíně. Plníme je různými náplněmi “ganache” které si samozřejmě sami připravujeme. Každý bonbón prošel mýma rukama minimálně 8 až 9x a do prodejní vitríny se dostanou pouze ty perfektní a tak i moje rodina najednou začala mít ráda zimu, protože nyní to znamená, že je čas čokolády 🙂

Vychutnejte si naše pralinky ke kávě na pobočkách nebo si je nechte zabalit do hezké krabičky, jako dárek. A kdybyste měli zájem o výrobu pralinek na míru nebo o větší bonboniéry, jako firemní dárky, určitě napište na info@purogelato.cz

Quality is my obsession… 

Ľudmila Abrhám

close

ZŮSTAŇME V KONTAKTU!

Rádi bychom vás informovali o novinkách a nabídkách PURO Gelato 😎

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich [link]zásadách ochrany osobních údajů[/link].

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Czech CS English EN